Pasja šola Burja – Koper

 Informacije in prijave na tel. 041 689 069             Inštruktorja: Teja in Roman  

ZAČETNI SKUPINSKI TEČAJ  – pokličite nas in si zagotovite mesto v naslednji skupini
Trajanje: 12 srečanj
Cena: 100 eur


NADAJEVALNI TEČAJ VZGOJE IN VOHLJANJA – naslednji tečaj predvidoma februarja 2019
Trajanje: 10 srečanj
Cena: 120 eur


INDIVIDUALNO ŠOLANJE PSA 


VZGOJA IN ŠOLANJE

Pravilna vzgoja psov, je zelo pomembna. Žal se mnogi lastniki tega zavedo šele, ko gredo stvari že hudo narobe, ko psi razvijejo kopico neželjenih vedenj in jih ne obvladajo več.
S pravilno vzgojo je potrebno pričeti takoj, ko pride pes domov. Da, takoj ko ga dobimo pri približno 8 tednih starosti!
Na naših tečajih poskušamo lastnike naučiti, kako živeti s psom, kako z njim komunicirati in kako na nenasilen način v pasjih očeh postati dober vodja krdela, ki ga je vredno upoštevati.
Začetni skupinski tečaji v naši pasji šoli se pričnejo z uvodnim predavanjem, ki se ga udeležimo brez psov. Na kratkem predavanju se spoznamo, zvemo kako psi dojemajo svojo okolico, se pogovorimo o načinu dela, opremi in vse potrebno glede tečaja.
Delo s psi poteka večinoma na ograjenem vadbišču, gremo pa tudi v urbano okolje, kjer pse in vodnike soočimo z raznimi motnjami, kot so motorna vozila, kolesarji, pešci in drugo.

Kaj se na tečajih še naučimo? Večina vodnikov pride v pasjo šolo z namenom, da psa naučijo hoje brez “vlečenja” in da pes pride, ko ga pokličejo. To sta najpomembnejši stvari.
Sicer pa program zajema:
– učenje hoje na popuščenem povodcu
– osnovna povelja: sedi, prostor
– oddaljevanje od psa, ki nas čaka neprivezan
– priklic psa
– trikci
– premagovanje ovir (preskoki, tunel)

Veliko pozornost posvečamo učenju komunikacije s psom, utrjevanju odnosa vodnik – pes

Vabimo vas, da nas obiščete. Na voljo smo vam tudi za brezplačne osnovne informacije, kako delati s psom, da bo sobivanje prijetno za oba.

Če v vzgojo psa vložimo potreben čas in znanje, potem bomo svojega štirinožnega prijatelja lahko vzeli s seboj povsod. Če pa ga ne bomo pravilno vzgojili, bo revež moral ostati sam doma. In to samo zato, ker ga nismo znali vzgojiti! Pes ni nikoli kriv, je le zrcalo gospodarja!

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website