INDIVIDUALNI PRISTOP – PSA ŠOLA INŠTRUKTOR
Program:
 pes vleče na povodcu in ne pride, ko ga pokličemo

Trajanje: 7 dni (oz. po dogovoru) na domu inštruktorja
Cena:
 30 eur/dan – oz. po dogovoru v primeru daljšega trajanja prevzgoje
Info: 041 689 069

Vedenje psa je rezultat našega obnašanja do njega. Če ne bomo nič spremenili, se bo še naprej tako obnašal (ali slabše).

Pogosto lastniki ne uspejo vložiti dovolj dela oz. nimajo znanja, da bi učinkovito spremenili obnašanje psa. Po naših izkušnjah je najhitrejša pot do uspeha, ko psa prevzgoji inštruktor, ki nato nauči pravilnega dela še vodnika.

Potek dela: psa vzamemo domov in z njim delamo brez prisotnosti lastnika. V enem tednu načeloma že močno spremenimo vedenje psa. Seveda ne želimo ustvariti lastnikom občutka, da bomo v enem tednu rešili vse težave. Bomo pa pripravili temelje za nadaljnje delo. Ob vrnitvi psa lastniku se pogovorimo o nadaljnjem delu in postavimo cilje. Lastnika naučimo kako s psom delati, da se bo proces vzgoje nadaljeval.

Med vzgojo psa, posnamemo potek dela in napredek. Video posnetek, ki služi tudi kot pomoč za nadaljnje delo, izročimo lastniku.

Pri delu brezpogojno uporabljamo psom prijazne metode, brez bolečine in kakršnegakoli fizičnega ali psihičnega kaznovanja.