Husse – pasja hrana

Pasja šola Burja; Postali smo distributerji za pasjo in mačjo hrano Husse. Delujeva na Obali in Krasu. Naš način poslovanja je brezplačna dostava na dom. Info in naročila 041 689 069. Veseliva se sodelovanja z vami.

Zakaj Husse hrana?

Husse je znamka pasje in mačje hrane super premium kvalitete, Švedske proizvodnje.

Najine pse že 4 leta hraniva s pasjo hrano Husse, zato odločitev, da postaneva distributerja artiklov Husse ni bila težka. Imava res odlične izkušnje s hrano in jo lahko brez skrbi priporočiva vsem.


Husse je letos prejel prestižni naziv ”Brand of the year 2019-2020″ v kategoriji prehrane za pse in mačke.
Preko 95000 ljubiteljev malih živali iz 38 držav je izbralo Husse kot njihovo najljubšo prehrano za hišne ljubljenčke.Najini psi so reševalni psi, izurjeni za iskanje pogrešanih oseb. Z njimi tekmujeva na tekmovanjih najvišjega ranga in dosegava vrhunske rezultate v svetovnem merilu. Psi morajo biti zdravi, celo leto v dobri formi in vedno pripravljeni za akcijo. Pasja hrana Husse je temelj za njihov razvoj – od mladička do psa starostnika.
Za Informacije, brezplačne vzorce oz. naročilo, pokličite na 041 689 069, Roman

Hrano vam brezplačno dostavimo na dom oz. kamorkoli po dogovoru.Informacije o hrani in drugih Husse artiklih so dostopni na spletni strani HUSSE SLOVENIJA

Predstavljamo vam osnovno ponudbo pasje hrane:

SENIOR IN PREDEBELI PSI
MLADIČI
ODRASLI PSI


Ponudba Husse hrane je zelo raznovrstna, prilagojena tudi psom z različnimi težavami, zato Vas vabimo, da si artikle podrobno ogledate na spletni strani HUSSE SLOVENIJA

Vse artikle in brezplačne vzorce lahko naročite po tel. 041 689 069 (Roman)

DOSTAVA NA DOM (Obala in Kras)