Husse – pasja hrana

Pasja šola Burja; Smo distributerji za pasjo in mačjo hrano Husse. Delujeva na Obali in Krasu. Naš način poslovanja je brezplačna dostava na dom. Info in naročila 030 640 209 – vprašajte za katalog artiklov, brezplačen vzorček, informacijo ali naročite naše artikle.

Vabljeni na našo FB stran Husse Slovenija – Obala in Kras, kjer bolj podrobno in ažurno predstavljamo našo ponudbo – (popusti in ugodnosti)

Zakaj Husse hrana?

Husse je znamka pasje in mačje hrane super premium kvalitete, Švedske proizvodnje.

Najine pse že 5 leto hraniva s pasjo hrano Husse, zato odločitev, da postaneva distributerja artiklov Husse ni bila težka. Imava res odlične izkušnje s hrano in jo lahko brez skrbi priporočiva vsem.


Husse je prejel prestižni naziv ”Brand of the year 2019-2020″ v kategoriji prehrane za pse in mačke.
Preko 95000 ljubiteljev malih živali iz 38 držav je izbralo Husse kot njihovo najljubšo prehrano za hišne ljubljenčke.Najini psi so reševalni psi, izurjeni za iskanje pogrešanih oseb. Z njimi tekmujeva na tekmovanjih najvišjega ranga in dosegava vrhunske rezultate v svetovnem merilu. Psi morajo biti zdravi, celo leto v dobri formi in vedno pripravljeni za akcijo. Pasja hrana Husse je temelj za njihov razvoj – od mladička do psa starostnika.
Za Informacije, brezplačne vzorce oz. naročilo, pokličite na 030 640 209

Hrano vam brezplačno dostavimo na dom oz. kamorkoli po dogovoru.Informacije o hrani in drugih Husse artiklih so dostopni na spletni strani HUSSE SLOVENIJA