Pasja šola Koper – šolanje psov na Obali

Začetni in nadaljevalni skupinski tečaji v Pasji šoli Burja Koper

Burja, pasja šola Koper izvaja skupinske tečaje preko celega leta, zato se lahko vpišete kadarkoli. Tečaji so namenjeni tako mladičkom kot tudi odraslim psom.

Ekipa: Roman Starman in Teja Kariš

ZAČETNI SKUPINSKI TEČAJ – trajanje: 12 srečanj – cena: 140 eur – kliknite za več informacij >>

Kdaj v pasjo šolo

Pasja šola Burja na obali - obala - koper - šolanje psov

Naš najstarejši “tečajnik” je bil 11 let star nemški ovčar. Spodnje meje pa praktično ni, saj je potrebno s psom pričeti takoj pravilno delati. Vedno je lažje pravilno vzgajati, kot pa odpravljati že osvojena neželjena vedenja – zato čimprej v pasjo šolo!

S pravilno vzgojo je potrebno pričeti takoj, ko pride pes domov. Da, takoj ko ga dobimo pri približno 8 tednih starosti!

.

Zakaj Burja, pasja šola na Obali

Delo organiziramo v manjših skupinah – do 7 vodnikov s psi, s skupino pa vedno delava oba inštruktorja (Roman in Teja). Tako se lahko posvetiva vsem. Pri vzgoji dajeva prednost stvarem, ki so pomembne za prijetno življenje s psom.

Oba imava dolgoletne izkušnje z vodenjem tečajev. Z vsemi našimi psi dosegamo vrhunske rezultate v mednarodnem merilu.

.

Vas zanima šola za vašega psa? Pokličite naju na telefonsko številko 070 392 220.

.

Vzgoja in šolanje psov pri nas

Pravilna vzgoja psov je zelo pomembna. Žal se mnogi lastniki tega zavedo šele, ko gredo stvari že hudo narobe, ko psi razvijejo kopico neželjenih vedenj in jih ne obvladajo več.

Na naših tečajih poskušamo lastnike naučiti, kako živeti s psom, kako z njim komunicirati in kako na nenasilen način v pasjih očeh postati dober vodja krdela, ki ga je vredno upoštevati

Začetni skupinski tečaji v naši pasji šoli se pričnejo z uvodnim predavanjem, ki se ga udeležimo brez psov. Na kratkem predavanju se spoznamo, izvemo kako psi dojemajo svojo okolico, se pogovorimo o načinu dela, opremi in vse potrebno glede tečaja.

.

Delo v Pasji šoli Burja Koper

Delo s psi v pasji šoli poteka deloma na ograjenem vadbišču, gremo pa tudi v urbano okolje, kjer pse in vodnike soočimo z raznimi motnjami, kot so motorna vozila, kolesarji, pešci in drugo.

Poudarek pri učenju psov je na socializaciji. Na skupinskih tečajih, se psi učijo ignorirati druge pse in vodnike. Naučijo se sodelovati z vodnikom ob prisotnosti drugih psov in ljudi.

.

Kaj se na tečajih naučimo

Večina vodnikov pride v pasjo šolo z namenom, da psa naučijo hoje brez “vlečenja” in da pes pride, ko ga pokličejo. To sta najpomembnejši stvari. Pomembno je tudi obnašanje v mestu.

Pasja šola na Obali Obala

Če v vzgojo psa vložimo potreben čas in znanje, potem bomo svojega štirinožnega prijatelja lahko vzeli s seboj povsod. Če pa ga ne bomo pravilno vzgojili, bo revež moral ostati sam doma. In to samo zato, ker ga nismo znali vzgojiti.

Program tečajev zajema:
– učenje hoje na popuščenem povodcu,
– priklic psa,
– delo v urbanem okolju,
– osnovna povelja: sedi, prostor,
– oddaljevanje od psa, ki nas čaka neprivezan,
– druge aktivnosti za kvalitetno preživljanje časa s psom.

Veliko pozornost posvečamo učenju komunikacije s psom ter utrjevanju odnosa vodnik – pes.

Vabimo vas, da nas obiščete. Na voljo smo vam tudi za brezplačne osnovne informacije kako delati s psom, da bo sobivanje prijetno za oba.

.

Pasja šola Burja Koper – Pokličite naju na telefonsko številko 070 392 220

.