Imamo 6 mladičkov: 2 punci in 4 fante 🙂
Skotili so se 20.8.2021

Mladički so oddani

Info: 041 689 069, Roman

VEČ O NAŠI TORI: KLIK

TEKMOVALNI REZULTATI: TORI’S COMPETITIVE RESULTS

Tori in Ray spadata med najboljše reševalne pse v svetovnem merilu. Oba imata opravljene mednarodno reševalsko licenco (MRT) za iskanje v ruševini in za iskanje pogrešanih oseb v naravnem okolju. Zaradi zahtevnosti, je mednarodna licenca najbolj cenjena in je praktično največ kar lahko reševalni pes doseže.

Oba imata tudi izjemen uspeh na Svetovnem prvenstvu reševalnih psov: Ray je osvojil 2. mesto leta 2014, Tori pa 2. mesto leta 2018 in 4. mesto leta 2019.

Za uspeh pri delu, mora imeti prinašalec uravnotežen karakter: mirnost, koncentracija, želja ustreči vodniku, samostojnost…. Vse mora biti uravnoteženo. In prav to je tisto, kar si želimo tudi pri družinskemu psu.

Tori in Ray sta karakterno izjemno prijetna psa. Življenje z njima je pravljica, saj sta popolnoma nekonfliktna, predana delu in svojim lastnikom.

S Tori obiskujemo otroške vrtce, kjer navdušuje otroke s svojim karakterjem – uživa v dotikih in otroci so popolnoma varni. Njeno osnovno delo je seveda delo reševalnega psa.

Prav zaradi kombinacije staršev, pričakujemo izjemno leglo, mladiče primerne za družine, pa tudi za delo v kinoloških disciplinah.

Pogoj za oddajo: pričakujemo, da bodo psi živeli v stanovanju s svojimi ljudmi, da bodo imeli dovolj gibanja in jim bo nudena primerna vzgoja.